Daktechniek

Daktechniek

Weijerseikhout is een van de weinige bedrijven die hellende en platte daken gecombineerd kan aanbieden met constructiewerk. En daar zijn we best trots op.

Onze kennis van daken vertaalt zich ook in het advies dat wij geven. Een advies waar een uitgebreide analyse aan vooraf gaat. Om u van het beste advies te kunnen voorzien bij de keuze voor het dakontwerp gaan we grondig te werk. Van thermische fotografie bij isolatielekken tot wateraccumulatie en brandoverslag, we bekijken alles wat nodig is, zodat u inzicht krijgt in dat wat noodzakelijk is en dat wat minder belangrijk is om aan te pakken. In een duidelijk leesbaar rapport dat wij samen met u uitgebreid doornemen staat alles wat u moet weten om een geinformeerde weloverworgen beslissing te kunnen maken.

Onze adviesrapporten kenmerken zich door een duidelijke structuur en bondig geformuleerde conclusies. Ze bieden een scherpe analyse van dat wat het uitgevoerde (labaratorium)onderzoek heeft uitgewezen. Op basis hiervan wordt een eenduidige aanbeveling afgegeven die een gegarandeerd gedegen en duurzame oplossing biedt.

Onze adviseurs zijn daarnaast in te schakelen als adviseur bij geschillen.

U heeft dakadvies nodig. Wij bieden u een doordacht advies op basis van een grondige analyse dat voldoet aan alle wettelijke normen die gelden volgens het Bouwbesluit, NPR's en de NEN normen.

Direct contact

Naam: *
Telefoon:
E-mailadres: *
Onderwerp: *
Vraag: