Duurzame dakrenovatie

Duurzame dakrenovatie

Duurzaamheid staat bij Weijerseikhout centraal en dat geldt niet alleen voor de nieuwe daken die wij maken. Ook bij dakrenovatie vinden wij het belangrijk om gebruik te maken van duurzame materialen die jarenlang mee kunnen.

Conserveren

Elk nieuw, gerenoveerd of veranderd dak vraagt om onderhoud. We vinden het belangrijk om daarin met onze opdrachtgevers samen te werken en passen daarom Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud toe. Samen met u stellen wij een onderhoudsplan op, waarin wij garanderen dat de door ons in te plannen onderhoudsactiviteiten conform uw eisen worden uitgevoerd.

Renoveren

Vaak voldoet een dak niet meer aan de huidige eisen op het gebied van comfort, gezondheid en milieu. Een grondige renovatie met behulp van duurzaam materiaal is dan de enige oplossing.

Bij historische panden past geen modern, strak uiterlijk. Weijerseikhout renoveert zulke daken met materialen van deze tijd, die het aanzien van vroeger behouden. Dakpannen, lood-, koper- en zinkwerk worden vervangen en geven het dak het uiterlijk van toen met de kenmerken en kwaliteitseisen van nu.

Transformeren

Wensen en woonfuncties veranderen. U wilt de zolderverdieping gaan gebruiken als hobbyruimte of extra slaapkamer en hebt daarom behoefte aan meer licht en lucht. Een dakkapel biedt dan uitkomst. Weijerseikhout helpt u om uw dak weer helemaal aan uw woonwensen te laten voldoen.

Een dak van Weijerseikhout gaat gegarandeerd meer dan 20 jaar mee. Maak gebruik van onze expertise en maak een afspraak voor een informerend en adviserend gesprek.

Direct contact

Naam: *
Telefoon:
E-mailadres: *
Onderwerp: *
Vraag: