Dakisolatie, groene daken, milieu

Dakisolatie, groene daken, milieu

We noemen ons de dakspecialist van Nederland en dat betekent dat u ook voor dakisolatie bij ons aan het juiste adres bent.

Dakisolatie

Wilt u besparen op uw stookkosten en bekommert u zich ook om het milieu? Dan heeft het zin om eens na te denken over het isoleren van uw dak. Maar liefst 30% energiebesparing is te behalen via het dak. Na isolatie is uw dak dus niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Isolatie en zonnecollector

Nieuw in ons assortiment is de Unidek SolarTherm dakplaat. Die is standaard voorzien van een geïntegreerde zonnecollector en zorgt voor extra isolatie van de woning en energie voor de opwarming van water.

Groene daken

Stelt u zich eens voor: de ruimte op uw schuine of platte dak wordt ingenomen door sedum, mos, bloemen of planten (zelfs bomen behoren tot de mogelijkheden). Groene daken worden, terecht, steeds populairder. Begroeiing op het dak vormt een daktuin, waterbuffer, isolatie en luchtzuivering tegelijk. Niet onbelangrijk: naast besparing op uw stookkosten draagt een groen dak bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Daarnaast zijn steeds meer gemeenten bereid om bij te dragen aan groene daken in de vorm van subsidies.

Bent u benieuwd wat een groen dak of de isolatie van uw dak (eventueel gecombineerd met geïntegreerde zonnecollectoren) voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Direct contact

Naam: *
Telefoon:
E-mailadres: *
Onderwerp: *
Vraag: