Het laatste nieuws

Weijerseikhout is regelmatig in het nieuws. Wij worden dikwijls door de pers benaderd voor het schrijven van een column, blog of artikel over ons bedrijf, onze bijzondere projecten of innovatieve ontwikkelingen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

In gesprek met Luuk & Sep

4 juli 2018

De afgelopen weken hebben wij Luuk (eerstejaars) en Sep (tweedejaars) mogen begeleiden tijdens hun stage traject. Beide zijn niveau 4 Bouwkunde BOL studenten aan het ROC in Nijmegen en het Rijn IJssel college in Arnhem. Wij hebben het als erg leuk en leerzaam ervaren hen te mogen begeleiden.

Wat vonden jullie van de stage?

Sep: "De stage beviel heel erg goed. Ik vond het erg leuk om aan verschillende projecten en fases te werken, om die reden was het erg afwisselend en leerzaam."

Luuk: "Daar sluit ik mij volledig bij aan, heb erg veel geleerd en heb over het algemeen een erg positieve indruk van het bedrijf. Met name het meelopen op de bouw vond ik helelmaal top, hier heb ik erg veel geleerd van de leermeester. Zo heb ik geleerd hoe ik een dakraam moet plaatsen en om een schoorsteen te renoveren."

Sep: "Ja, er moet flink doorgewerkt worden, wat er voor zorgt dat je je nooit verveelt. Ik heb geleerd hoe een dak geisoleerd wordt en welke partijen er allemaal bij komen kijken."

Hoe was de sfeer bij het bedrijf?

Luuk: "Iedereen in het bedrijf is erg enthousiast. Zo vond ik Hans (mijn leermeester) echt een topvent, hij is goed in het rustig en duidelijk uitleggen van werkzaamheden. Daarnaast kun je ook echt met hem lachen, wat het werken gezellig maakt!"

Sep: Ik vond de sfeer ook top, zo heb ik mij erg op m'n gemak gevoeld in de organisatie. Ik heb met name van Marcel veel geleerd, hij is erg precies en gespecialiseerd. Dat maakte het werken met hem super leuk. 

Hoe zijn jullie bij Weijerseikhout terecht gekomen?

Sep: "Weijerseikhout heeft contact gehad met mijn school: het Rijn Ijssel college. Aangezien ik nog niet veel kennis van het dak had leek het mij leuk om er tijdens deze stage achter te komen of dat wat voor mij is. 

Luuk: Ja inderdaad, bij mij was dit ook zo op het ROC. Aangezien zij geregistreerd staan als erkend leerbedrijf, staan zij op een lijst van aanbieders van stageplaatsen. Zelf heb ik Willem, een vriend van me, nu aangeraden om bij Weijerseikhout stage te lopen. Hij start hier na de zomer! 

Heren, bedankt en succes met het afronden van jullie opleiding!

Ook stage lopen of werken bij Weijerseikhout? Stuur een mailtje naar: info@weijerseikhout.nl 

Stage

Even voorstellen - Stagiair Luuk
15 mei 2017 

 

Weijerseikhout biedt studenten de kans om op verschillende plekken in de organisatie een kijkje te nemen voor verdere ontwikkeling. Zo ook Luuk, lees hieronder meer over zijn ervaringen als stagiair. 

 

"Hoi ik ben Luuk en ik volg de opleiding Bouw & Infra op het ROC in Nijmegen. Voordat ik de opleiding begon wilde ik graag architect worden. Nu twijfel ik erg over wat ik later worden wil, dit probeer ik door mijn stage dan ook te ontdekken. Zo heb ik tot nu toe al meegelopen op verschillende afdelingen in de organisatie. Ik ben bijvoorbeeld aanwezig geweest bij een inspectie, heb meerdere vergaderingen bijgewoond en heb al als een echte werkvoorbereider wat bestellingen geplaatst. De begeleiding en de collega's maken het een fijne werkplek. Ik wil nog leren hoe het buiten allemaal te werk gaat, dat ga ik de aankomende week doen door met Hans mee te lopen!' 

stagiar2

Weijerseikhout versterkt de organisatie 

27 maart 2018 
Per 1 maart 2018 is Koen Verharen als operationeel manager gestart bij Weijerseikhout, hiermee is het managementteam van Weijerseikhout uitgebreid. Met de toetreding van Koen Verharen en nog een aantal andere collega's versterkt Weijerseikhout de organisatie. Hiernaast richt Weijerseikhout zich op het behouden en aantrekken van vakspecialisten om zo de basis van de organisatie te verbreden.
Koen

Esthetisch fraai dak - Stedenbouw 

5 januari 2018

In de Wegener-Sleeswijkbuurt in Amsterdam worden vijf gebouwen met daarin 157 portiekflatwoningen gerenoveerd en naar Nul-op-de-Meter gebracht. Belangrijk onderdeel van het project is het isoleren van de daken. Daarvoor is Weijerseikhout verantwoordelijk. 

Niet alleen de uitvoering, maar tevens in het voortraject, vertelt directeur Lars Weijers. Hij legt uit dat het bedrijf vanuit het ontwerp een verdere invulling gaf aan de dakvernieuwing- en innovatie. "Wij hebben uitgaande van het vastgetselde budget de verdere uitwerking gedaan, inclusief zonnepanelen die op het dak worden geplaatst. Anders dan de gebruikelijke dakbedekking - dakpannen, beton of bitumen - hebben we hier gekozen voor Kingspan sandwichpanelen met hoge RC-waarde en een zwarte coating. In combinatie met de zwarte zonnepanelen geeft dat een fraai esthetisch resultaat. Het is een benadering waar we steeds vaker voor kiezen. Als specialist in daken zoeken wij telkens naar nieuwe, optimale oplossingen." 

Lees meer.. 

esthetisch

Dakspecialist Weijerseikhout neemt Merlo Roto 60.24 in gebruik

6 oktober 2017

Weijerseikhout, dé dakspecialist van Nederland, heeft voor het vervangen van de pannen en daken een Merlo Roto 60.24 MCCS in gebruik genomen. De Merlo verreiker kan afgestempeld 6.000 kg heffen en op banden ook nog 5.000 kg.  


Weijerseikhout zal de machine voor zowel verwijderings- als montagewerkzaamheden gaan gebruiken. Door te werken met de verreiker zullen er zeker aanpassingen in de werkwijze gaan plaatsvinden, wat meer snelheid en gemak op gaat leveren. Zo kan het afvoeren van de oude pannen in één keer plaatsvinden door de volumebak. Ook zal de efficiëntie toenemen doordat het aantal handelingen op het dak en de grond afnemen. 

IMG_8805

5.600 huishoudens gaan besparen op de energierekening met zonnepanelen

18 juli 2017 

Solarteam BV tekent contract met GroenWest 

Woningcorporatie GroenWest Woerden heeft een contract gesloten met Solarteam BV voor haar zonnepanelenprogramma. Hierbij worden ruim 5.600 woningen de komende vier jaar voorzien van zonnepanelen. GroenWest kiest vanuit haar duurzaamheidsambitie steeds vaker voor de toepassing van zonnepanelen. Dit wil GroenWest samen met het Solarteam met grote aantallen op de structurele wijze doorzetten in het 'Groene Hart'. 

Met dit omvangrijke programma wordt niet alleen een positieve bijdrage geleverd aan het klimaat, maar worden ook de woonlasten voor de huurders verlaagd. Met het plaatsen van zonnepanelen besparen huurders op hun energierekening. Het Solarteam, dat bestaat uit Weijerseikhout en Bos installatiewerken gaat de komende vier jaar wijkgericht aan de slag. 

Lees meer ... 

170712-ondertekening -contract -zonnepanelenprogramma

Nieuw geïntroduceerde Nelskamp SP10 toegepast in Zaandam

6 april 2017

Energetische verbeteringen in Zaandam 

Weijerseikhout is in opdracht van Heembouw wonen gestart met het uitvoeren van energetische verbeteringen in Zaandam. Binnen de ketensamenwerking hebben wij het ontwerp voor de daken verzorgd, waarbij er gekozen is voor het toepassen van de nieuwe Nelskamp SP10. Dit is een nieuwe, zogenoemde dubbele stormpan, die nu op een van de eerste projecten in Nederland is toegepast. Binnen 15 dagen wordt er, doormiddel van goed afgestemde leanplanning, een compleet nieuwe uitstraling aan de woningen gegeven. De woningen blijven hierbij volledig bewoond! 

Lees meer ...

Splinternieuwe daken met een historische look

22 maart 2017

Complete dakrenovatie in Vreewijk Rotterdam

Van de dakgoot tot aan de nok en van ontwerp tot en met de oplevering; de totale dakrenovatie van de woningen in Vreewijk is in handen van Weijerseikhout. In opdracht van Dura Vermeer voorzien wij zo'n 152 woningen van isolatie en nieuwe dakpannen. 

''Om het oorspronkelijke gevelbeeld in ere te herstellen en om aan de huidige vereisten te voldoen, pakken wij de daken op meerdere onderdelen aan'', vertelt directeur Lars Weijers. ''Zo halen wij de 'knik' uit het dak, hogen de dakconstructie op en maken nieuwe traditionele goten met klossen. Ook brengen wij isolatie en nieuwe OVH dakpannen van Nelskamp aan en brengen wij de dakkapellen in oorspronkelijke staat terug.''

Lees meer ...

Stedenbouw: Innovatief staaltje dakrenovatie

juni 2016
Resultaatgericht samenwerken en kennisdelen lopen als rode draad door dit project
Aan de Zilverschoon in Abcoude draagt Weijerseikhout bij aan de verduurzaming van 73 sociale huurwoningen. Als ketenpartner van woningcorporatie GroenWest en Vastgoedonderhoudsbedrijf Talen dacht de dakspecialist mee in een innovatieve oplossing voor de dakrenovatie.

Lees meer ...

Bouwbelang: Duurzame ketensamenwerking op het 'zonne'dak

29 april 2016
Weijerseikhout en Kingspan vinden 'beste oplossing tegen de laagste prijs'
Weijerseikhout en Kingspan vinden 'beste oplossing tegen de laagste prijs'
De renovatie van 73 woningen aan de Zilverschoon in Abcoude mag met recht een schoolvoorbeeld van duurzame ketensamenwerking genoemd worden. "Opdrachtgever, fabrikanten en de uitvoerders zijn vanaf het eerste begin nauw betrokken bij de voorbereiding en uitvoering. Dat resulteert in nieuwe oplossingen en een hoogwaardig eindresultaat. Maar we zijn er nog niet. Dit is pas het begin", zegt Lars Weijers, directeur van Weijerseikhout.

Lees meer ...

Renda: Eén dak met twee kanten

5 april 2016
Dakrenovatie Zilverschoon Abcoude
Dakspecialist Weijerseikhout verduurzaamt dit jaar 73 woningen voor woningcorporatie GroenWest. Het gaat om een Resultaatgericht Samenwerkingsproject met Talen Vastgoedonderhoud in de wijk Zilverschoon in Abcoude. Begin maart heeft Weijerseikhout het project bezichtigd met hun relaties om samen tot optimalisaties voor de toekomst te komen.

Lees meer ...

Kennisbijeenkomst Zilverschoon Abcoude

1 en 7 maart 2016
Samen op bezoek


Lees meer ...

Stedenbouw: Splinternieuwe daken met een historische look

maart 2016
Tuindorp Vreewijk Rotterdam
Van de dakgoot tot aan de nok en van ontwerp tot en met oplevering; de totale dakrenovatie van de woningen in Vreewijk is in handen van dakspecialist Weijerseikhout. De preferred supplier van Dura Vermeer Bouw Heyma dacht tevens mee in de beeldkwaliteit en het behalen van de energetische doelstellingen.

Lees meer ...

Renda: Jarenlang in overtreding

2 februari 2016
Renda Workshop Flora- en faunawet groot succes

Lees meer ...

Zonnekeur certificering

21 januari 2016
Weijerseikhout onderstreept kennis en ervaring met Zonnekeur
Weijerseikhout heeft ervoor gekozen om het Zonnekeur te behalen om zo de kennis van en ervaring met zonnepanelen te onderstrepen. Als bedrijf is Weijerseikhout al meer dan 6 jaar actief op het gebied van zonnepanelen en 55 jaar als dakspecialist.

Lees meer ...

Renda: Corporaties met karakter

12 januari 2016
Welkomsinterview Weijerseikhout
Specialisten in de markt moeten in bouwketens de ruimte krijgen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Het liefst ook met nieuwe technieken en nieuwe toepassingen van bekende materialen. Dan komt de innovatie echt op gang en kunnen corporaties stappen maken. Het helpt enorm wanneer corporaties 'streng doch rechtvaardig' die ruimte bewaken voor specialisten in de keten.

Lees meer ...

Duurzaam Gebouwd: Minder risico's voor corporaties met prestatiecontracten voor zonnedaken

december 2015
Maximale rendement garanderen voor bewoners
Prestatiecontracten worden in corporatieland veel toegepast. Vanwege de ambitie van woningcorporaties voor meer duurzame huurwoningen worden steeds meer daken vol gelegd met zonnepanelen. Om risico's te beperken bieden prestatiecontracten oplossing.

Lees meer ...

de Gelderlander: Samen op weg naar schonere wereld

15 december 2015
Instellingen en bedrijven aan de slag op basis van energie-convenant


Lees meer ...

Cobouw: Samen innoveren om verspilling uit te bannen

7 december 2015
De toekomstwaarde van het dak
Voor sommigen is het dagelijkse kost, maar ik maak een dag als deze niet vaak mee. De gezonde spanning is voelbaar, maar alles is tot in de puntjes voorbereid. Ik besef dat ik me hiermee misschien niet populair ga maken, maar iemand moet de vinger op de zere plek leggen. Ik sta voor een volle zaal tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres 2015 om te spreken over de toekomstwaarde van het dak. Ik sta hier met een doel.


Lees meer ...

Duurzaam Gebouwd Congres: Toekomstwaarde van het dak

12 november 2015
Wij zoeken meedenkers!
Tijdens deze workshop vertelt Lars Weijers Directeur van Weijerseikhout (dakspecialist), gepassioneerd over de renovatiebranche en de ambities die hij daarin heeft. Maar ook over de daarmee gepaarde obstakels op het gebied van houding, gedrag en medewerking in de keten. Collega Maickel van Haren, Business Developer Duurzame Toepassingen, gaat in op de kansen die Weijerseikhout ziet voor de toekomst. In samenwerking met Roderik van der Meulen van Nieuwe Architecten presenteren we vervolgens een innovatief en duurzaam concept van de gebouwschil, met toekomstwaarde voor de renovatiemarkt.


Lees meer ...

Renda: Waar blijven de prestatiecontracten voor zonnepanelen?

5 november 2015
Bewoner is de dupe
Woningcorporaties spelen in hun bedrijfsvoering graag op zeker. Om die reden werken ze steeds vaker met partijen samen op basis van prestatiecontracten. Beide weten dan precies waar ze aan toe zijn en komen achteraf niet voor verrassingen te staan. Naar mijn mening een goede ontwikkeling. Tegelijkertijd wil ik woningcorporaties wakker schudden. Hoe kan het dat als het gaat om een relatief nieuwe, duurzame toepassing als zonnepanelen we het niet nodig achten om te werken met prestatiecontracten? Dit terwijl de risico's aanzienlijk kunnen zijn.


Lees meer ...

Duurzaam Gebouwd: Onzichtbare faalkosten omzetten in klantwaarde

september 2015
Verandering van denkpatroon en gedrag
De bouw- en vastgoedbranche ziet faalkosten als een enorm obstakel, maar vindt het lastig om hierop goede grip te krijgen. Er is verschillende keren getracht de faalkosten in de branche te kwantificeren. "Faalkosten door ontwerp- of constructiefouten, staart- op staartkosten of gebrek aan integrale samenwerking zijn slechts de top van de ijsberg."

Lees meer ...

Renda: Renovatie Twello

23 juli 2015
Renovatie in recordtempo
IJsseldal Wonen stond voor de renovatie van 115 woningen in Twello. Een subsidie van de gemeente Gelderland en het aflopen van de gunstige btw-regeling voor renovatie zorgde voor een deadline bij de corporatie. Door diverse factoren, waaronder een vertraagde ontheffing voor de Flora- en faunawet kwam daar de nodige tijdsdruk op. Dakspecialist Weijerseikhout en haar ketenpartners leverden een uiterste krachtinspanning om toch op tijd op te leveren.

Lees meer ...

Cobouw: Keten vestigt record bij renovatieproject Twello

15 juli 2015
Oplevering vier daken per dag is 'formidabele prestatie'
Bij een renovatieproject in Twello heeft een groep ketenpartners een absoluut record gevestigd door vier eengezinswoningen per dag van een nieuwe dak te voorzien.

Lees meer ...

Renovatie Totaal: Flora- en faunawet

4 juli 2015
Flora- en faunawetgeving onderschat risico in de bouw
De Flora- en Faunawet is sinds 2002 van kracht om in het wild levende planten- en diersoorten te beschermen, onder meer tijdens renovatie- en grootonderhoudactiviteiten. Te vaak blijkt nog dat opdrachtgevers in de bouwsector niet goed op de hoogte zijn van de wetgeving, of de wet niet op waarde weten te schatten.

Lees meer ...

Dakenraad: Zorg voor gevleugelde vrienden

juni 2015
Denk op tijd aan de Flora- en faunawet
De Flora- en Faunawet heeft ook impact op de bouw en renovatie. Te weinig of geen aandacht voor de zorgplicht in het kader van deze wet leidt mogelijk tot vertraging in het werk, tot faalkosten. Voorkomen is beter. Dat kan, aan de hand van een eenvoudig schema, bijvoorbeeld voor beschermde vogels en vleermuizen in renovatieprojecten.

Lees meer ...

Het Financieele Dagblad: Flora- en faunawet

24 juni 2015

Huismus legt grootschalige renovatie stil
De Flora- en faunawet beschermt in het wild levende planten- en dierensoorten bij bijvoorbeeld renovatie- en grootonderhoud-projecten. Het niet naleven van de wet heeft vooral grote financiële gevolgen. Het kost alleen al de bouwketen tientallen miljoenen euro's per jaar. Lars Weijers van dakspecialist Weijerseikhout en Marko Sinke van ecologisch adviesbureau Loo Plan trekken aan de bel.

Lees meer ...

Intersolar Europe: 's werelds grootste en belangrijkste beurs op het gebied van solar

juni 2015
Mooie nieuwe ontwikkelingen

Intersolar Europe vindt jaarlijks plaats in Messe, München.
Het is 's werelds grootste beurs voor de zonne-industrie en haar partners. De tentoonstelling richt zich op zonne-energie, PV productietechnologieën, energie-opslag systemen en duurzame warmte. Sinds de oprichting is het uitgegroeid tot het belangrijkste industrie platform voor fabrikanten, leveranciers, distributeurs, service providers en partners van de zonne-industrie. Weijerseikhout wil, als duurzaam koploper, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en is daarom naar Munchen gereisd om de ontwikkelingen met eigen ogen te zien. 

Lees meer ...

Energieplein Groesbeek: Samen energie besparen

17 juni 2015
Gezamenlijke energiebesparing: een slimme zet!
Weijerseikhout vindt het belangrijk om lokale initiatieven, zoals Energieplein Groesbeek en daarmee de gemeente Groesbeek (MUG), te steunen in het collectief besparen van energie. Het initiatief richt zich op het stimuleren van gezamenlijke energiebesparing bij woningeigenaren in de gemeente Groesbeek. Door collectief energiebesparende maatregelen te nemen kunnen we namelijk slimmer, voordeliger en makkelijker meer energie én geld besparen. Wat uiteindelijk resulteert in meer wooncomfort. Met onze dakisolatie en zonnepanelen leveren wij een bijdrage aan een duurzamer Groesbeek.

Lees meer ...

Roofs: Flora- en faunawet

9 juni 2015
Flora- en faunawet: wees voorbereid!

Met enige regelmaat komt in het nieuws dat een bouwproject wordt stilgelegd vanwege broedende huismussen of vleermuizen. Deze beschermde diersoorten huizen en / of nestelen op en rond het dak. De Flora- en faunawet (2002) voorziet in de beschermign van deze in het wild levende plant- en diersoorten. Dakdekkerbedrijven gelden als de specialist voor het dak en dienen in dit opzicht hun verantwoordelijkheid te nemen. Maar de ins en outs van deze wet behoren niet tot de specialiteit van het gemiddelde dakdekkerbedrijf.

Lees meer ...

Renda: Column Remco Roozenboom - Flora- en faunawet

26 mei 2015
Verbazend hoe corporaties met Flora- en faunawet omgaan

In mei leggen alle vogels een ei; wie kent dit gezegde niet? We zijn er allemaal mee opgegroeid, maar dit draagt helaas niet bij aan de bewustwording rondom de Flora- en faunawet (2002). Deze wet voorziet in de bescherming van in het wild levende plant- en diersoorten. Corporaties zijn als woningeigenaar vanuit wet- en regelgeving verplicht om enkele stappen te ondernemen wanneer zij van plan zijn een grootonderhoudsproject of renovatie uit te voeren. "Bij 85% van de aanvragen ontbreekt de aanvraag voor ontheffing", zegt Remco Roozenboom, projectmanager renovatie & onderhoud bij Weijerseikhout uit Groesbeek.

Lees meer ...

Renda: Column Remco Roozenboom - Gezamenlijk verdienmodel

12 mei 2015
Een kwestie van vertrouwen
Weg met het dynamisch verdienmodel! Het is tijd om het gezamenlijk verdienmodel in de praktijk te brengen. Niet langer winst over de kosten, maar de winst over de samen afgesproken kwaliteit van het werk hoort centraal te staan. Dit gezamenlijke verdienmodel is de basis voor een hogere kwaliteit van het eindproduct en een hogere klanttevredenheid. Is dat niet wat we allemaal willen? Waarom doen we het dan nog steeds niet?

Lees meer ...

Stedenbouw: Bedrijfspresentatie Weijerseikhout

10 februari 2015
Klantwaarde creëren door middel van ketenintegratie supply chain
Voor het planmatig en groot onderhoud van haar woningen heeft Omnia Wonen 5 vaste ketenpartners benoemd; met deze ketenpartners zijn preferred suppliers aangewezen. Dakspecialist Weijerseikhout ontwikkelde als preferred supplier met haar vaste toeleveranciers een daksysteem dat de factor arbeid naar de fabriek verplaatst, met als gevolg een beter planbare montageperiode en minder overlast. "Deze werkwijze levert een reductie van 50% op de doorlooptijd, 10% op de kosten, 8% op het afval en een energielabelstap van label F naar label B. Het is ketensamenwerking met een vleugje RGS", zegt directeur Lars Weijers.

Lees meer ...

Renovatie Totaal: Uniek project Korsholm in Hoofddorp

februari 2015
Bijzondere architectuur na renovatie behouden
De renovatie van 127 woningen in de wijk Korsholm in Hoofddorp moet dit jaar worden afgerond. Hierbij gaat het weliswaar om een NIW-project (Niet Ingrijpende Woningverbeteringen) waarbij de bewoners niet uit hun huis hoeven, maar het aanzicht van de woningen wordt wel degelijk ingrijpend verbeterd. Met de nieuwe gevels en daken wordt echter de bestaande architectuur behouden.

Lees meer ...

Corporatiebouw: Resultaatgericht samenwerken (RGS)

22 januari 2015
RGS logisch vervolg op ketensamenwerking
Bij corporatie Omnia Wonen wordt er sinds 2009 qua onderhoud gewerkt met vijf vaste partners, waaronder dakspecialist Weijerseikhout en met vooraf geselecteerde leveranciers. Resultaatgericht samenwerken (RGS) is nu een logisch vervolg op deze ketensamenwerking. 'We starten in 2015 met de eerste pilotprojecten', zegt procesmanager Mark Drost. 'Resultaatgericht samenwerken hanteren we straks voor al het buitenonderhoud aan onze 7.000 huurwoningen. Want we zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor onze huurders om het juiste te doen.'

Lees meer ...

Renovatie Totaal: Slimme dakrenovatie in Nunspeet

7 december 2014
Uitgekiende dakrenovatie voor woningen in Nunspeet
In Nunspeet - en deels Elspeet - laat opdrachtgever Omnia Wonen een complex van 105 woningen renoveren. De belangrijkste activiteit gebeurt op het dak: de daken worden voorzien van nieuwe dakelemen - ten met méér isolatie. Dit is het voornaamste middel om de woningen een labelsprong van label F naar label B te laten maken. Weijerseikhout stuurt als dakspecialist niet alleen het hele proces aan, maar bedacht voor de dakrenovatie ook een slimme oplossing.

Lees meer ...

Dakenraad: Bedrijfsinterview met Jan Weijers en Lars Weijers

December 2014
Van pannenlegger naar gespecialiseerde dakaannemer
Weijerseikhout uit Groesbeek is een begrip in de dakenbranche, vooral in die van de hellende daken. Door de keus van Lars Weijers (41) in 1998 voor het bedrijf, kwam de derde generatie in beeld. Jan Weijers (71) nog steeds actief in het bedrijf, is vooral bekend als de voorzitter van vereniging Het Hellende Dak met alle nationale en internationale commissies daarom heen. Jan nam onlangs afscheid als voorzitter van HHD.

Lees meer ...

Stedenbouw: Innovatieve aanpak renovatieproject Korsholm

20 oktober 2014
Opdrachtgevers zien ons als strategisch partner en adviseur
Met een innovatieve aanpak, met oog voor efficiëntie en met op de toekomst gerichte totaaloplossingen onderscheidt Weijerseikhout zich als dakspecialist met meerwaarde. Dat laat het bedrijf uit Groesbeek momenteel zien bij een renovatieproject in de wijk Korsholm in Hoofddorp.

Lees meer ...

Roofs: Aftreden Jan Weijers als bestuurslid HHD

10 oktober 2014
Jan Weijers treedt terug als bestuurslid van HHD

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 23 oktober 2014 in Groesbeek heeft branchevereniging Het Hellende Dak (HHD) een nieuw bestuur geïnstalleerd. Jan Weijers, een van de oprichters en jarenlang voorzitter van de vereniging, is per die datum teruggetreden als bestuurslid.

Lees meer ...