Expert in het verduurzamen van bestaand vastgoed

Weijerseikhout participeert in grote onderhoud- en renovatieprojecten. Daarin zijn wij specialist in het ontwerp, de renovatie en het onderhoud van daken. Wij helpen opdrachtgevers bij het behalen van hun energetische doelstellingen. Ons specialisme betreft met name hellende daken.

Daarnaast is Weijerseikhout al 5 jaar expert op het gebied van zonnepanelen. Die expertise in combinatie met onze ervaring als dakspecialist maakt ons uniek. Onze portefeuille bestaat voornamelijk uit projecten voor woningcorporaties, onderwijs- en zorgvastgoed.

De beste zijn én blijven
Op het gebied van het dak zijn we landelijk de beste. Dat willen we ook blijven. We participeren in grote onderhouds- en renovatieprojecten waarin het dak een basis is. Partijen kiezen bewust voor een betrouwbare partner die op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau kwaliteiten en inhoudelijke kennis over wet- en regelgeving in huis heeft en oog voor klantwaarde. Van ontwerp tot en met de uitvoering zijn wij die partner.

Duurzaam koploper
Wij ontwerpen, renoveren en onderhouden daken. Helpen opdrachtgevers om hun energetische doelstellingen te halen via innovatieve, duurzame oplossingen en advisering over optimalisatie van bestaand vastgoed. Allemaal met het doel om wonen betaalbaar te maken en te houden.

Resultaat telt
Voor ons telt maar één ding: het resultaat. En dat resultaat is het bieden van optimaal wooncomfort. Nu én straks. Daarom werken we met een breed gedragen plan van aanpak, waarin functionele eisen, bindende afspraken over technische, financiële voorwaarden en eventuele risico's zijn opgenomen.

Structureel samenwerken
Wij geloven heilig in de kracht van structurele samenwerking. Intern én extern. We gaan heel bewust langdurige relaties aan met andere partijen. Zo behalen we in korte tijd het beste resultaat tegen zo laag mogelijke kosten. En het borgt de continuïteit van ons bedrijf, dus van onze opdrachtgevers.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs of maak een vrijblijvende afspraak.