Wie is Weijerseikhout?

Wie is Weijerseikhout?

Vlak na de Tweede Wereldoorlog ging mijn opa Jan Weijers langs bij de mensen die een nieuw dak boven hun hoofd nodig hadden of hun bestaande dak wilden laten repareren. Over veel meer dan een ladder en wat gereedschap kon hij niet beschikken. De wederopbouw zorgde voor werk in overvloed en al snel moest hij personeel in dienst nemen om het groeiende aantal klanten van dienst te kunnen zijn. In 1958 ging hij samenwerken met Leendert Eikhout en ontstond het bedrijf Weijerseikhout, het bedrijf dat nu, meer dan vijftig jaar later, is uitgegroeid tot de dakspecialist van Nederland.

Van oudsher zijn we een familiebedrijf en daar zijn we trots op. Beetje bij beetje zijn wij verder gegroeid. Zo namen wij in 2008 dakbedrijf Gielen over en kregen zo de beschikking over nog meer topmensen. Ondanks de groei die het bedrijf heeft meegemaakt is de familiecultuur nog steeds terug te vinden in onze manier van werken. Weijerseikhout draagt loyaliteit en traditie hoog in het vaandel en heeft voor elk project een oplossing - of zoekt die. En we zijn pas tevreden als we voor onze klanten de beste oplossingen hebben gevonden.

Net zoals onze oprichters dat indertijd waren, zijn wij eerlijk en transparant. Hebben we kosten begroot die we uiteindelijk niet hoeven te maken? Wij betalen u het te veel berekende terug. En gaat er eens iets niet goed, dan erkennen wij onze fout en lossen we het probleem op. Netjes en zonder gezeur.

Onze oprichters namen hun klanten graag de zorg voor hun dak uit handen. Ook in dat opzicht is er helemaal niets veranderd. Nog steeds is uw dak onze zorg.
Lars Weijers

Direct contact

Naam: *
Telefoon:
E-mailadres: *
Onderwerp: *
Vraag: